« разгледай други обяви
АПАРТАМЕНТ ГР.ПЛОВДИВ

Тип: Апартамент

Описание: Предлагаме за продажба двустаен апартамент с площ от 75,75кв.м находящ се в луксозния комплекс "Роял сити" гр.Пловдив.
Жилищен комплекс Роял Сити е разположен в най-престижния квартал на град Пловдив - Кършияка, който предлага отлична инфраструктура, достъп до разнообразен градски транспорт до всяка точка на града, училища, детски градини, магазини и заведения. Районът се характеризира с тиха и спокойна среда за живеене. Комплексът е леснодостъпен чрез обществен транспорт – автобусни линии 19,21,99, които спират точно пред него.
В Роял Сити са разположени 5 жилищни секции с просторни и комфортни студиа, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти за продажба и под наем.
В централната част на комплекса е разположен парк, подходящ за млади семейства и такива с малки деца. Вътрешната инфраструктура го прави изолиран от големи булеварди и спомага за комфорта и спокойствието на живущите.
Сградите в комплекса са не само с модерна архитектура, но и са изпълнени в унисон с най-новите световни строителни тенденции. Използвани са висококачествени материали и технологии за топлоизолация и минерална мазилка по система на WEBER Франция. Специално внимание е обърнато и на фасадите, които са завършени с керамична вентилируема система на ARGETON Германия.
Разположението на сградите в комплекса е проектирано изключително прецизно. Съобразено е с функционалността на апартаментите, което дава максимален комфорт на бъдещите им обитатели.

Сградите са с височина между седем и единадесет етажа и откриват завладяваща гледка към централната част на града и близките планини. Достъпът до етажите е осигурен и посредством използваните в комплекса асансьори с марка ORONA.
За комфорта на своите жители комплексът предлага целогодишна поддръжка на общите части и зелени площи, 24-часова охрана, детска градина и открита детска площадка, подземен паркинг с повече от 170 паркоместа с контролиран достъп и наземен паркинг.

Комплексът съчетава многообразие от услуги и удобства между които: заведения за хранене, коктейл бар, търговски обекти, офиси и банки.


В района на: Хисаря
Населено място: Пловдив
Площ: 75,75
Цена: 53025.00 EUR
 
Публикувана на: 11/02/2018 г.
Посещения: обявата е видяна 441 пъти.


Адрес:
Пловдив
Телефон:
0877161622
Email:
avgusta.ltd@mail.bg
За контакти:
Георги Камбурски
Обяви
» Продажба на имоти
» Покупка на имоти
» Имоти под наем
» Други обяви и събития
» Добави / Промени обява
 
Недвижими имоти
» Агенции за недвижими имоти
» Строителство и строителни компании
 
2009 ХИСАРБГ.com